Generhvervelse af kørekort

Vi hjælper dig med at få førerretten tilbage

Har du fået frakendt dit kørekort, og skal du derfor have hjælp til at generhverve det? Så kan du gøre det her hos LD Køreskole. Vi tilbyder nemlig generhvervelse af kørekort, og vi hjælper dig med at bestå både teori- og praktisk prøve, så du kan få førerretten tilbage.

Vores køreskole ligger i Søborg, og vi hjælper derfor med generhvervelse af kørekort for personer, der bor i lokalområdet, herunder Mørkhøj, Herlev, Husum og omegn. Hvis du har fået frakendt dit kørekort på grund af et brud på færdselsloven, står vi klar til at hjælpe dig.

Generhvervelse af kørekort med betinget
​og ubetinget frakendelse

Hvis du får frakendt dit kørekort, kan dette enten være med en betinget eller ubetinget frakendelse. Ved betinget frakendelse, mister du ikke dit kørekort med det samme, men du skal bestå en teori- og praktisk prøve for at beholde det.

Ved ubetinget frakendelse mister du dit kørekort med det samme, og du skal således bestå en teori- og praktisk prøve for at få kørekortet tilbage.

Vi kan i begge tilfælde hjælpe dig med generhvervelse af kørekortet, og vi sørger for, at du har gode forudsætninger for at bestå de nødvendige prøver, så hurtigt som muligt.

Du kan købe adgang til Drive4you hos os, som er en e-teoribog med teoriprøver som du kan øve online.

Kontakt os, hvis du har mistet dit kørekort og skal have hjælpe til at generhverve det.

Det kan du enten gøre ved at sende os en e-mail på ldkoreskole@gmail.com, eller du kan vælge at ringe på telefon: 20 82 28 40. ​​

Holdstart - Find din startdato

Alle hold starter kl. 17.00.

PersonbiL

​Holdstart: Mandag d. 12. Aug.

​​​

Tilmeld

PersonbiL

​Holdstart: Torsdag d. 5. Sep.

​​​

Tilmeld

Personbil​

Holdstart: Mandag d. 7. okt.

​​Holdstart:

TILMELD

PersonbiL

Holdstart: Torsdag d. 31. Okt.

​​​​

TILMELD

Hvad siger vores elever?

"Jeg kan varmt anbefale LD Køreskole!

Både Lone og Katja er kompetente, tålmodige og pædagogiske i deres måde at tilgang til både teoriholdene og den praktiske kørsel.

Det er tydeligt helt fra starten af, at de går op i den enkelte elev og tilpasser undervisningen til elevens behov, så man fra første time føler sig tryg og støttet."

Skjalm Arrøe

stars

"Hvis du vil have en tålmodig , forstående og dygtig kørelære så er det LD køreskole .. Lone er fantastisk dygtig både til de “alm” elever men også til dem der har en del svære ved det .."

Charlotte Midtgaard

stars​"LD Køreskole er en helt fantastisk køreskole! ​

Her oplever man nærværende kørelærere med høj faglighed, der hjælper én trygt igennem det teoretiske såvel som det praktiske. Lones altid gode humør og gejst for sit job smitter af på én, og hun formår at kombinere faglighed med hygge, så alle køretimer bliver noget man ser frem til.

Jeg kan kun give LD Køreskole min varmeste anbefaling!"

Ida Kiellin

stars

Adresse

​LD Køreskole v/Lone Borup 

Juni Alle 162
​2860 Søborg


CVR: 26057930 

Kontakt os

☎ Tlf.: 20 82 28 40

✉ E-mail: ldkoreskole@gmail.com

Følg os

Vores facebookside

Medlem af DKU