Kørekort: Bliv en god bilist til en god kørekortpris!

Hos LD Køreskole i Søborg, tager vi hånd om hele dit forløb. Vi sikrer dig den rette viden om trafikforhold og færdselsregler, og opbygger samtidig dine færdigheder bag rattet i personbilen til en fornuftig kørekortpris. Vi har kunder fra Søborg, Mørkhøj, Husum, Herlev og omegn. Vores lektioner er skræddersyet for at sikre dig de bedste forudsætninger for at blive en god, sikker og hensynsfuld bilist.

Hvor gammel skal jeg være for at tage et kørekort til bil?

Du kan starte på et hold hos LD Køreskole, når du er 16 år og 9 måneder gammel. For at få udstedt et kørekort til personbil, skal du være fyldt 17 år på dagen, hvor du går til køreprøve.

HVAD MÅ JEG KØRE, MED ET KØREKORT TIL PERSONBIL?

  • Dit nye kørekort i kategori B giver dig retten til føre køretøjer med op til 8 siddepladser foruden førerens.
  • Personbil eller varevogn må have en totalvægt på op til 3.500 kg.
  • Du må have tilkoblet et påhængskøretøj med en tilladt totalvægt på op til 750 kg.
  • Du må desuden tilkoble påhængskøretøj med en tilladt totalvægt på over 750 kg., hvis den samlede tilladte totalvægt ikke overstiger 3.500 kg.
  • Trehjulet motorcykel eller kabinescooter
  • Traktor eller andet motoriseret redskab
  • Knallert 45

Hvor meget undervisning skal jeg have modtaget for at tage teoriprøven?

For at kunne tage teoriprøven, skal du have gennemført mindst 29 teorilektioner á 45 minutter. Teoriholdene har teoriundervisning én gang om ugen, samme ugedag, og har en varighed på 8 uger. Man følger enten et mandagshold, eller et torsdagshold.

Når du starter på et af vores teorihold, vil du få udleveret en lektionsplan, som vi har tilrettelagt til dig. Lektionerne tages i den rækkefølge de står i planen.

Hvor meget undervisning skal jeg have modtaget for at gå op til køreprøven?

Du skal have gennemført mindst 24 lektioner á 45 minutter for at kunne gå op til køreprøven. Hos LD køreskole i Søborg er vi opmærksomme på vores elevers individuelle behov. Vores erfaring fortæller os, at de fleste kørekortaspiranter har brug for mere end de 16 kørelektioner på vejen. Vi vil desuden sørge for, at du får køreerfaring i Københavns centrum, så du er godt rustet til bykørsel i tæt trafik.

Førstehjælpskursus

For at tage dit kørekort, skal du inden køreprøven have gennemført et 8 timers kursus i færdselsrelateret førstehjælp. Vi tilbyder førstehjælpskurser i samarbejde med Storkøbenhavns Køretekniske Anlæg.

Kørekortpris: Hvad koster et kørekort til kategori B?

Se vores priser på kørekort til kategori B.

Kontakt os og hør mere

​Tag kørekort hos LD Køreskole. Vores fornemmeste opgave er at uddanne dig til at blive en god og sikker bilist. Har du spørgsmål vedrørende holdstart, lovpakke, kørekortpris eller andet, er du velkommen til at ringe til os på 20 82 28 40 eller sende os en e-mail på ldkoreskole@gmail.com.

Holdstart - Find din startdato

Alle hold starter kl. 17.00.

Personbil

Holdstart: Torsdag d. 7. Januar​

Tilmeld

PERSONBIL

Holdstart: Mandag d. 1. Februar


TILMELD​​

Personbil

Holdstart: Torsdag d. 4. Marts

TILMELD

Personbil

​Holdstart: Tirsdag d. 6. April

​Efterfølgende teori er om mandage

​​

TILMELD

Hvad siger vores elever?

"​KÆMPE anbefaling til LD køreskole herfra 😄

​Jeg havde Katja som kørelære og kunne ikke have ønsket mig en bedre lærer. Hun er super sød, professionel og god til at lære fra sig. Og et kæmpe plus, så gør hun alt for at man kan få sit kørekort så hurtigt så muligt.​

Tak for denne gang og for hyggelige teori timer og køre timer 🌸"

Michelle Brandenburg Larsen

stars

"Hvis du vil have en tålmodig , forstående og dygtig kørelære så er det LD køreskole .. Lone er fantastisk dygtig både til de “alm” elever men også til dem der har en del svære ved det .."

Charlotte Midtgaard

stars

"LD Køreskole er for dig som kræver kvalitet og engageret undervisere, her handler det om at uddanne bilister som er klar til den rigtige verden.​

Under mit forhold har jeg oplevet undervisere der har forstået mig og min situation, opdaget hvad jeg havde af udfordringer og sørget for at coache mig på den helt rigtige måde der passede til mig, så jeg bestod min teori og køreprøve i første omgang. Tak til Katja og Lone for det.​

Derudover er virksomheden velorganiseret med Lone ved roret, intet halter her. Hun har skabt en køreskole med fokus på kvalitet og sans for den enkelte elev, samtidigt med også at have fokus på hendes egne ansattes vilkår. Lone har fokus hele vejen rundt, ikke kun på vejen men også i hendes måde at drive hendes virksomhed på."

Lars Jørgensen

stars

Adresse

​LD Køreskole v/Lone Borup 

Juni Alle 162
​2860 Søborg


CVR: 26057930 

Kontakt os

☎ Tlf.: 20 82 28 40

✉ E-mail: ldkoreskole@gmail.com

Følg os

Vores facebookside

Medlem af DKU