Kørekort til 17-årige - tag det hos os

​Er du fyldt 17, og kunne du godt tænke dig at tage kørekort? Tag kørekort hos LD Køreskole v/ Lone Borup, hvor vi er to friske, kvindelige kørelærere. Vi tilbyder kørekortkursus for 17-årige.

Vores køreskole ligger i Søborg, men vi har unge aspiranter fra både Søborg, Mørkhøj, Husum og Herlev samt andre omkringliggende områder.

Det særlige ved vores køreskole

Når du tager kørekort hos LD Køreskole, kan du være sikker på, at vi kigger på dine behov. Vi prioriterer altid den gode stemning mellem lærer og elev - både i bilen og teorilokalet. Hos os får du kompetent teoriundervisning.

Vores stil som kørelærere er rolig og seriøs. Vi har meget ansvarlige holdninger til trafikken, så du bliver klædt bedst muligt på som ny bilist i trafikken. Tryghed er vigtigt, når det handler om kørekort til 17-årige.

Hvornår kan man tage kørekort som 17-årig?

1. januar 2017 begyndte man på en forsøgsordning, hvor du som 17-årig kan tage kørekort. Får du dit kørekort som 17 årig, må du kun køre bil med en erfaren bilist som ledsager, indtil du er fyldt 18 år. 

​Allerede når du er 16 år og 9 måneder, kan du begynde at tage køretimer.

Den ledsager, du skal køre med, skal overholde nogle regler:

  • ​Ledsageren skal være mindst 30 år
  • ​Ledsageren skal have haft udstedt dansk kørekort i de seneste ti år som minimum
    • ​Kørekortet må i denne tiårige periode ikke have været frakendt
  • Ledsageren skal til enhver tid være i stand til at køre bilen lovligt
  • ​Ledsageren skal altid medbringe kørekort

Meld dig på et hold allerede i dag, og tag dit kørekort

Du kan hurtigt og nemt tilmelde dig et af vores kurser. Vi tilbyder kørekort til 17-årige, men også generhverv samt rutinetimer.

Ring til os på 20 82 28 40, eller send os en e-mail på ldkoreskole@gmail.com. Vi har desuden en kontaktformular her på siden, hvis du vil tilmeldes et hold så hurtigt som muligt. 

Holdstart - Find din startdato

Alle hold starter kl. 17.00.

Personbil

Holdstart: Torsdag d. 7. Januar​

Tilmeld

PERSONBIL

Holdstart: Mandag d. 1. Februar


TILMELD​​

Personbil

Holdstart: Torsdag d. 4. Marts

TILMELD

Personbil

​Holdstart: Tirsdag d. 6. April

​Efterfølgende teori er om mandage

​​

TILMELD

Hvad siger vores elever?

"​KÆMPE anbefaling til LD køreskole herfra 😄

​Jeg havde Katja som kørelære og kunne ikke have ønsket mig en bedre lærer. Hun er super sød, professionel og god til at lære fra sig. Og et kæmpe plus, så gør hun alt for at man kan få sit kørekort så hurtigt så muligt.​

Tak for denne gang og for hyggelige teori timer og køre timer 🌸"

Michelle Brandenburg Larsen

stars

"Hvis du vil have en tålmodig , forstående og dygtig kørelære så er det LD køreskole .. Lone er fantastisk dygtig både til de “alm” elever men også til dem der har en del svære ved det .."

Charlotte Midtgaard

stars

"LD Køreskole er for dig som kræver kvalitet og engageret undervisere, her handler det om at uddanne bilister som er klar til den rigtige verden.​

Under mit forhold har jeg oplevet undervisere der har forstået mig og min situation, opdaget hvad jeg havde af udfordringer og sørget for at coache mig på den helt rigtige måde der passede til mig, så jeg bestod min teori og køreprøve i første omgang. Tak til Katja og Lone for det.​

Derudover er virksomheden velorganiseret med Lone ved roret, intet halter her. Hun har skabt en køreskole med fokus på kvalitet og sans for den enkelte elev, samtidigt med også at have fokus på hendes egne ansattes vilkår. Lone har fokus hele vejen rundt, ikke kun på vejen men også i hendes måde at drive hendes virksomhed på."

Lars Jørgensen

stars

Adresse

​LD Køreskole v/Lone Borup 

Juni Alle 162
​2860 Søborg


CVR: 26057930 

Kontakt os

☎ Tlf.: 20 82 28 40

✉ E-mail: ldkoreskole@gmail.com

Følg os

Vores facebookside

Medlem af DKU